Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Söker du efter en bostad att hyra i Örebro? Rentumo är här för att hjälpa dig hitta din drömbostad i staden. Med vårt stora utbud av lediga hyresbostäder och vår expertis om Örebro kan du vara säker på att du kommer att hitta det perfekta hemmet för dig.

Lediga hyresbostäder i Örebro

Hos Rentumo har vi ett brett utbud av lediga hyresbostäder i Örebro att välja mellan. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller en studentbostad har vi något som passar just dig. Vi erbjuder också olika prisklasser, så att du kan hitta en bostad som passar din budget.

Olika typer av bostäder att välja bland

Vi har ett stort urval av olika bostäder att välja bland. För den som söker en mindre bostad har vi lägenheter och studentbostäder att erbjuda, medan vi även har hus och större lägenheter för den som söker mer utrymme. Oavsett vad du söker har vi något som passar dina behov.

Om du söker efter en temporär lösning erbjuder vi också möjligheten att hyra en bostad i andra hand. Vi samarbetar med pålitliga och erfarna hyresvärdar för att se till att du kan hitta en säker och bekväm bostad för en kortare period.

Bevaka lediga hyresbostäder i Örebro

För att se till att du inte missar din drömbostad kan du enkelt bevaka lediga hyresbostäder i Örebro hos Rentumo. Du får då regelbundna uppdateringar om nya lediga bostäder som matchar dina önskemål.

Bli hyresvärd och hyr ut din bostad i Örebro

Är du istället intresserad av att hyra ut din egen bostad i Örebro? Rentumo kan hjälpa dig med det. Vi ser till att du hittar pålitliga och seriösa hyresgäster, samtidigt som du kan tjäna extra pengar genom att hyra ut din bostad.

Att bo i Örebro - en guide till staden och dess omgivningar

Örebro är en stad med en rik historia och spännande framtid. Belägen i mitten av Sverige, har staden en rik kultur och många sevärdheter att erbjuda. En av de största fördelarna med att bo i Örebro är dess mångsidiga natur, med närhet till både sjöar och skogar.

Staden är också känd för sin matkultur, med många restauranger som serverar traditionella svenska rätter, men också mat från olika delar av världen. För den som gillar att shoppa finns det många butiker och köpcentrum att utforska, med allt från små lokala butiker till stora varuhus.

Hyresrätter i Örebro för studenter

Om du är student i Örebro finns det många hyresrätter att välja mellan. Rentumo erbjuder olika typer av bostäder för studenter, från mindre lägenheter till delade boenden. Våra bostäder är belägna i närheten av universitetet och andra högskolor, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till och från skolan.

Tips för att hitta din drömbostad i Örebro

Att hitta den perfekta bostaden kan vara en utmaning, men Rentumo har några tips för att hjälpa dig på vägen. För det första är det viktigt att ha en tydlig bild av vad du söker efter i en bostad. Vilken typ av bostad vill du ha? Vilket område vill du bo i? Vilken hyra har du råd med?

En annan viktig faktor är att vara flexibel. Ibland kan den perfekta bostaden inte vara tillgänglig direkt, så ha en backup-plan och vara öppen för olika alternativ.

Kommunal eller privat hyresvärd i Örebro?

En fråga som många ställer sig när de letar efter en hyresbostad är om de ska välja en kommunal eller privat hyresvärd. Båda alternativen har sina för- och nackdelar. Kommunala hyresvärdar kan ha strängare regler och krav, men de kan också erbjuda lägre hyror. Privata hyresvärdar kan ha mer flexibla regler och högre hyror, men de kan också erbjuda mer personlig service och snabbare svar på problem.

Hyra i andra hand i Örebro

Att hyra i andra hand kan vara ett bra alternativ om du vill ha en tillfällig bostad eller om du inte har möjlighet att hyra en lägenhet i första hand. Det finns många möjligheter att hyra i andra hand i Örebro, men det är viktigt att vara försiktig och se till att du har en trygg och säker hyresvärd.

Kontakta oss för att få hjälp att hitta din drömbostad i Örebro!

Letar du efter din drömbostad i Örebro men känner dig överväldigad av alla valmöjligheter? Oroa dig inte! Vårt team på Rentumo finns här för att hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av att matcha hyresgäster med sina perfekta bostäder i Örebro.

Vi erbjuder en personlig service som hjälper dig att hitta din drömbostad utifrån dina önskemål och behov. Oavsett om du letar efter en lägenhet i citykärnan eller ett hus i ett lugnt bostadsområde, har vi det perfekta alternativet för dig.

Kontakta oss idag för att få hjälp att hitta din drömbostad i Örebro. Vi ser fram emot att höra från dig!

FAQ
Vanligtvis ställer hyresvärdarna krav på fast inkomst och god kreditvärdighet. Vissa kan även kräva en deposition och referenser från tidigare hyresvärdar.
Populära områden inkluderar bland annat citykärnan, Sörbyängen, Vivalla och Olaus Petri.
Tiden kan variera beroende på din önskade bostadstyp, budget och område. Generellt rekommenderar vi att du börjar söka i god tid och är öppen för olika alternativ.

Filter

Fastighetstyp
  • Pris
  • Upp till 30 000 kr
Rum
  • Storlek
  • Minst 1
Möblering
Bekvämligheter
Logo Close
Ikon för startsida