Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Letar du efter lediga hus i Västerås?

Välkommen till Rentumo, din partner när det gäller att hitta lediga hus i Västerås. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitativa hus som är tillgängliga för uthyrning i denna vackra stad. Oavsett om du söker efter ett hus att hyra i Västerås för att du vill bo nära stadens puls eller njuta av den omgivande naturen, kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta hemmet.

Fördelarna med att hyra hus i Västerås

Att hyra ett hus i Västerås har många fördelar. Här är några skäl till varför många väljer att hyra hus istället för att köpa:

 1. Flexibilitet: Genom att hyra ett hus i Västerås får du möjligheten att anpassa ditt boende efter dina behov. Om du behöver flytta eller ändra din livssituation kan du enkelt hitta ett nytt hus att hyra.
 2. Kostnadseffektivt:  Att hyra ett hus kan vara mer ekonomiskt än att köpa. Du slipper kostnader som fastighetsskatt, underhåll och eventuella räntor på lån.
 3. Bredare urval: Genom att hyra har du tillgång till ett brett utbud av olika hus i olika områden i Västerås. Du kan välja mellan att bo nära stadskärnan eller i lugna områden omgiven av grönområden och natur.

Våra lediga hus i Västerås

Vi på Rentumo strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa möjliga alternativen när det gäller lediga hus i Västerås. Vi har noga valt ut hus av hög kvalitet som är bekväma och moderna. Oavsett om du behöver ett hus med trädgård, garage eller öppen planlösning, har vi något som passar dina preferenser.

Här är några av de områden i Västerås där vi har lediga hus att hyra:

 • Centrum: Om du vill bo nära stadens centrum med närhet till restauranger, affärer och kultur, har vi lediga hus som kan passa dig.
 • Natur: För de som uppskattar naturen och lugnet erbjuder vi också lediga hus i områden utanför stadskärnan, där du kan njuta av grönska och natursköna omgivningar.

Hyra hus i Västerås med Rentumo

Hos Rentumo är det enkelt och smidigt. Vi strävar alltid efter att göra hyresprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. Här är några steg som du kan förvänta dig när du hyr ett hus i Västerås med oss:

 1. Hitta ditt drömhus: Utforska vårt utbud av lediga hus i Västerås på vår webbsida. Du kan använda våra sökfilter för att hitta hus som passar dina önskemål när det gäller storlek, område och bekvämligheter.
 2. Kontakta oss:Om du hittar ett hus som intresserar dig, kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vårt team finns tillgängligt för att svara på dina frågor och guida dig genom processen.
 3. Visning och ansökan: Vi ordnar en visning av huset där du kan få se det i verkligheten och ställa eventuella frågor. Om du bestämmer dig för att hyra huset kan du fylla i en ansökan och skicka in den till oss.
 4. Hyresavtal och betalning: När din ansökan har godkänts kommer vi att upprätta ett hyresavtal som beskriver villkoren för hyresperioden. Du kommer också att få information om betalning och hyresdeposition.
 5. Inflyttning:När alla formaliteter är klara och hyresavtalet är på plats är det dags för inflyttning. Vi kommer att se till att huset är i gott skick när du tar över det och att du får all nödvändig information för att trivas i ditt nya hem.

Vårt mål är att göra din upplevelse av att hyra hus i Västerås så smidig och trevlig som möjligt. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa till under hela hyresperioden.

Kontakta oss idag för att hitta ditt drömboende

Om du letar efter lediga hus i Västerås är Rentumo det rätta valet för dig. Vi erbjuder högkvalitativa hus att hyra i olika områden i Västerås och vår professionella och personliga service kommer att göra hela processen enkel och smidig för dig.

Besök vår webbsida för att utforska vårt utbud av lediga hus i Västerås och kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömboende och göra din tid i Västerås till en fantastisk upplevelse.

Välkommen till Rentumo - din partner för lediga hus i Västerås!

Filter

Fastighetstyp
 • Pris
 • Upp till 30 000 kr
Rum
 • Storlek
 • Minst 1
Möblering
Bekvämligheter
Logo Close
Ikon för startsida