Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Hyresbostäder i Västerås på Rentumo

Vill du hyra bostad i Västerås? På Rentumo hittar du ett stort utbud av hyresbostäder, inklusive lägenheter, rum, hus och stugor. Vi sätter din trygghet i första hand och erbjuder personlig support före, under och efter din bostadssökning. Vi lägger stor vikt vid att våra hyresvärdar och bostadssökande känner sig trygga i sina sökningar, och därför godkänner vi enbart annonser som uppfyller våra höga krav.

För att du ska hitta ditt nya hem snabbt, uppdaterar vi våra bostadsannonser nästan dagligen. Hos oss kan du vara säker på att hitta din drömbostad i Västerås!

Att hyra en bostad i Västerås

Letar du efter en hyresbostad i Västerås? Då kan du hitta översikt över tillgängliga bostäder på BostadsPortal. Vi har samlat lediga bostäder från både kommunala och privata hyresvärdar för att du enkelt ska kunna hitta den hyresbostad som matchar dina behov och önskemål.

Västerås erbjuder

Västerås är en stad med många fördelar. Oavsett om du redan bor här eller funderar på att flytta hit, finns det massor av aktiviteter och sevärdheter att utforska. För den shoppingintresserade ligger Skultuna Fabriksbutiker strax utanför staden, som är öppen året runt, och Erikslund Shopping center med ett brett utbud av butiker. I Västerås City hittar du också flera stora butiker, Västerås domkyrka och Saluhallen Slakteriet.

Staden har en vacker natur som erbjuder många friluftsaktiviteter. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken eller på cykel.

Olika typer av hyresbostäder i Västerås

I Västerås erbjuds olika typer av hyresbostäder, såsom lägenheter, rum, hus och stugor, vilket ger dig som bostadssökande möjlighet att hitta en bostad som passar dina behov. Hos Rentumo kan du söka efter både hyresrätter och bostadsrätter att hyra i Västerås. Vi har även tips på vår plattform om hur du kan gå tillväga för att hitta en bostad att hyra, och du kan följa oss på Facebook för regelbundna uppdateringar.

Bevaka lediga hyresbostäder i Västerås

För att underlätta din bostadssökning i Västerås erbjuder vi en kostnadsfri tjänst. Genom att aktivera vår bostadsbevakning får du ett mail så fort en ledig hyresbostad som matchar dina sökkriterier dyker upp på vår plattform. Vi håller koll på marknaden åt dig, vilket sparar dig tid och ökar dina chanser att hitta din drömbostad. Du slipper sitta timmar framför datorn eller på mobilen och kan istället fokusera på att förbereda din ansökan för att komma först i kön.

Sök bostad i Västerås som student

För att söka bostad som student i Västerås kan du titta på vårt utbud av studentbostäder. Mälardalens högskola har sin campus både i Eskilstuna och Västerås, och vårt sortiment inkluderar flera bostäder i närheten av högskolan. BostadsPortal erbjuder också en lista över alla studentstäder, där du kan få tips och tricks om hur du hittar ditt nästa boende. Det finns olika typer av bostadsmöjligheter både i och utanför Västerås. Vi uppmuntrar dig att söka aktivt och ta del av våra tjänster och verktyg för att hitta en bostad som passar dina behov och önskemål.

Hittar du inte det du söker: Bli hyresvärd och hyr ut din bostad

Om du har svårt att hitta den perfekta hyresbostaden kan du istället välja att bli hyresvärd och hyra ut din egen bostad. Hos BostadsPortal kan du enkelt skapa en annons och hitta en eller flera hyresgäster helt gratis. Om du har en större bostad än du behöver kan du hyra ut rummen som du inte använder genom att bli din egen hyresvärd. Genom att skapa ett konto som hyresvärd kan du hitta lämpliga hyresgäster beroende på storleken på din bostad. Att bli hyresvärd är inte bara enkelt och gratis, det kan också hjälpa dig att spara pengar på hyran.

FAQ
Den genomsnittliga hyran för en lägenhet i Västerås ligger på cirka 8 000-9 000 kronor per månad.
De mest eftertraktade områdena för att hyra bostad i Västerås är Aro, Lillåudden, Centrum och Viksäng.
För att hyra en bostad i Västerås behöver du vanligtvis en giltig legitimation, anställningsavtal och kreditupplysning.

Filter

Fastighetstyp
  • Pris
  • Upp till 30 000 kr
Rum
  • Storlek
  • Minst 1
Möblering
Bekvämligheter
Logo Close
Ikon för startsida