Lediga studentbostäder att hyra i Hägersten

Annons:
Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Välkommen till Hägersten - En Perfekt Stad för Studenter

Hägersten ligger i hjärtat av Stockholm, men erbjuder en unik småstadskänsla och en stark gemenskap, vilket gör det till en idealisk plats för studenter att hyra bostad. Denna charmiga stadsdel erbjuder en balans mellan stadslivet och den lugnande naturen, vilket gör det till en fantastisk plats för studenter att bo och studera.

Varför Hyra Studentbostad i Hägersten?

Hägersten är full av kultur, historia och ungdomlig energi. Med sina många kaféer, restauranger och parker, är det en plats som är full av liv och rörelse. Det är också hem för många kreativa studenter, vilket ger området en unik och inspirerande atmosfär. Om du letar efter en plats där du kan fokusera på dina studier, men samtidigt ha tillgång till allt som staden har att erbjuda, är Hägersten rätt plats för dig.

Olika Områden i Hägersten

Hägersten består av flera olika områden, var och en med sin egen karaktär och charm. Dessa inkluderar Liljeholmen, Midsommarkransen, Aspudden, Telefonplan och Västberga. Varje område har sin egen unika atmosfär och erbjuder olika typer av studentbostäder, från delade lägenheter till studentkorridorer.

Liljeholmen

Liljeholmen är ett populärt val bland studenter på grund av dess närhet till centrala Stockholm och goda kommunikationer. Området har nyligen genomgått en stor omvandling, med många nya bostäder, butiker och restauranger. Här finns även den vackra sjön Trekanten, perfekt för avkopplande promenader eller joggingturer.

Midsommarkransen

Midsommarkransen är känt för sin bohemiska atmosfär och är hem för många konstnärer, musiker och studenter. Här hittar du charmiga gator, ekologiska kaféer och vintagebutiker. Dessutom är det bara en kort cykeltur till populära Södermalm.

Aspudden

Aspudden är ett lugnt och grönt område som är perfekt för studenter som önskar en mer avslappnad livsstil. Här finner du mysiga kaféer, små butiker och Aspuddsparken, en av Stockholms äldsta och mest älskade parker.

Telefonplan

Telefonplan är känt för Konstfack, Sveriges största konst- och designhögskola, vilket ger området en kreativ och ungdomlig känsla. Här finns även flera trendiga kaféer och restauranger, samt det populära konstcentret Telefonplan.

Västberga

Västberga är en industriell del av Hägersten men har på senare år börjat omvandlas till ett bostadsområde. Det är ett prisvärt alternativ för studenter och ligger nära både natur och stadsliv.

Hur Man Hittar en Studentbostad i Hägersten

Att hitta en studentbostad i Hägersten kan vara en utmaning, men det är verkligen värt ansträngningen. Beroende på dina preferenser kan du välja att bo i en studentkorridor, dela en lägenhet med andra studenter, eller hyra en egen studio. Det finns flera hyresvärdar och bostadsbolag som erbjuder studentbostäder i området, och det är också vanligt att hyra privat.

Leva som Student i Hägersten

Att leva som student i Hägersten innebär att aldrig ha en tråkig stund. Området är fullt av aktiviteter att delta i, oavsett om du är intresserad av konst, musik, sport eller bara vill hänga med vänner. Dessutom är Hägersten känt för sina starka gemenskaper, vilket innebär att du snabbt kommer känna dig hemma.

Så om du är student och letar efter en plats att kalla hem, överväg att hyra en bostad i Hägersten. Du kommer inte bli besviken!

Filter

Fastighetstyp
  • Pris
  • Upp till 30 000 kr
Rum
  • Storlek
  • Minst 1
Möblering
Bekvämligheter
Logo Close
Ikon för startsida