Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Ikon för SearchAgent
Bli meddelad

Ta emot uppdateringar av liknande hem direkt.

Hyresbostäder i Helsingborg på Rentumo

Hitta din nästa hyresbostad i Helsingborg på Rentumo. Vi har samlat ett stort antal lediga hyresbostäder i Sverige, så du kan söka bland lägenheter, rum, hus och stugor.

Om du söker något mer specifikt har vi även studentbostäder och seniorboenden tillgängliga.

Att söka hyresbostad i Helsingborg är enkelt på Rentumo. Vi har samlat hela stadens utbud av lediga bostäder på vår plattform.

Att bo i Helsingborg

Helsingborg är en vacker stad belägen vid havet, precis där Öresund är som smalast. Färjorna till Helsingör avgår var 20:e minut, så du kan fortfarande ta en klassisk "tura" till Danmark.

Oavsett om du ska studera på Lunds Universitet Campus Helsingborg eller bara vill bo i en härlig stad vid havet, finns det många olika områden att välja mellan. Söder är en ung, expansiv och mångkulturell stadsdel som kan erbjuda mysiga ettor och andra mindre lägenheter. Norra delen av stan, med den gröna Pålsjö Skog, är ett populärt område för de som vill bo i en pampigare lägenhet och ha möjlighet att ströva och motionera i vacker natur. Oavsett vilket område du väljer så finns det något för alla, vi erbjuder ett brett utbud av bostadstyper inklusive lägenheter, rum, hus och stugor i Helsingborg på vår portal.

Att göra i Helsingborg

Aktiviteter och sevärdheter finns det gott om i Helsingborg, från den imponerande Kärnan, en gammal medeltida borg, till det vackra Slottshagen och Dunkers kulturhus. Under sommaren är det populärt att besöka Sofiero slott med dess magnifika trädgårdar och blomsterprakt.

Om du vill ha en aktiv dag kan du besöka Tropikariet, ett litet zoo med både exotiska och inhemska djurarter, eller ta en tur till Knutpunkten och ta färjan över till Helsingör för en dagsutflykt.

Oavsett vad du är intresserad av så har Helsingborg något att erbjuda och som boende har du allt inom räckhåll. Hos Rentumo hjälper vi dig att hitta din drömbostad i denna fantastiska stad vid havet.

Så hittar du rätt hyresbostad att hyra i Helsingborg

Så här hittar du en passande hyresbostad i Helsingborg: Gör en sökning på Rentumo för att se om vi har några lägenheter, hus, rum eller andra bostadstyper som passar dina önskemål och behov. Vi har tusentals unika annonser med lediga hyresbostäder, och vi har även samlat in bostadsannonser från andra betydande sajter.

Genom att fylla i dina sökkriterier högst upp på sidan ser du alla lediga bostadsannonser som finns tillgängliga i Helsingborg just nu. Om du inte hittar den bostad du söker vid denna sökning, så kan du fortsätta att hålla utkik genom att bokmärka sidan, skapa bevakningsmail eller följa oss på Facebook.

Vi uppdaterar sajten dagligen med nya hyresbostäder, så det kan vara värt att kolla in utbudet i någon av de närliggande städerna också. Titta efter lediga hyresbostäder i städer som Malmö, Lund och Ängelholm för att öka dina chanser att hitta din drömbostad.

Bevaka hyresbostäder i Helsingborg

Att bevaka hyresbostäder i Helsingborg kan ta mycket tid och energi, oavsett om det beror på bristande utbud, långa kötider eller höga hyror. Sökandet efter rätt hyreslägenhet kan kännas som ett heltidsjobb, särskilt i en stad som Helsingborg. Men det finns en lösning: skapa en gratis bevakning på de senaste hyresannonserna. Genom att bevaka annonserna kan du snabbare hitta din drömbostad i Helsingborg.

Köp full åtkomst: en väg till hyresbostad i Helsingborg

För att få tillgång till kontaktinformationen till hyresvärdarna för de annonser du är intresserad av i Helsingborg, kan det vara nödvändigt att köpa ett abonnemang för full åtkomst. Eftersom det är en hög efterfrågan på hyresbostäder i Helsingborg är det viktigt att agera snabbt och vara den första som kontaktar hyresvärdarna. Det är också viktigt att skriva en bra ansökan till hyresvärden för att öka dina chanser att få bostaden du vill ha.

Bli hyresvärd idag

Bli en hyresvärd idag genom att hyra ut lediga rum i din bostad i Helsingborg. Om du inte hittar den bostad du behöver eller om du har en större bostad och vill hyra ut några rum, kan du enkelt skapa ett gratis konto som hyresvärd på vår plattform. Du kan sedan lista dina lediga rum och ta emot ansökningar från potentiella hyresgäster. Det är ett smart sätt att tjäna extra pengar samtidigt som du hjälper någon annan att hitta en plats att bo på.

FAQ
Genomsnittliga hyreskostnader för en lägenhet i Helsingborg är cirka 8 000-9 000 kronor per månad.
Ja, områden som är särskilt populära för att hyra bostad i Helsingborg är Råå, Högaborg, Mariastaden och södra delarna av centrum.
Vanligtvis behöver man en giltig legitimation, ett anställningsavtal och en kreditupplysning för att hyra en lägenhet i Helsingborg.

Filter

Fastighetstyp
  • Pris
  • Upp till 30 000 kr
Rum
  • Storlek
  • Minst 1
Möblering
Bekvämligheter
Logo Close
Ikon för startsida